https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Twee originele bewoners in WZC Sint-Remigius

© foto Jan
Redactie KW

De bewoners van woonzorgcentrum Sint-Remigius hebben sinds kort twee wel heel speciale gezelschapsdieren. In de weide achter het woonzorgcentrum werden immers twee alpaca’s verwelkomd.

De dieren kregen de voorbije weken alleszins veel bekijks, zowel van de bewoners als van het personeel en toevallige voorbijgangers. Om hun ‘intrede’ in het rusthuis te vieren, werd een alpacaborrel gehouden waarbij alle bewoners een stuk taart kregen in de leefruimte.

Na de taart werd met een koel drankje verzamelen geblazen op het grasplein om kennis te maken met de schattige dieren. De bewoners kregen ook de opdracht een originele naam voor de dieren te bedenken. Ook de leden van het schepencollege, algemeen directeur Geert Mahieu, adjunct algemeen directeur Joris Defour en rusthuisdirecteur Stijn Van Maele konden niet aan de verleiding weerstaan om de dieren eens van nabij te bekijken. (JG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten