Twee koppels nemen brasserie Vintage in Izegem over

op de foto zien we Sofie Mareel, Kurt Naessens, Nathalie Verbeke, Nico Reynaert, Rayner Vanderheeren, Céline Trio, Frederik Verhenne en Noor Uddin. (foto Wim) © (foto Wim)
Redactie KW

Sinds kort is brasserie Vintage op de Grote Markt niet meer in handen van de Roeselaarse ‘horecapauzen’ Olivier Desmet en Jens Vollens. De zaak werd overgenomen door twee koppels, Kurt Naessens en partner Sofie Mareel en Nico Reynaert en zijn vrouw Nathalie Verbeke. Het huidige team blijft de zaak runnen, de vier zijn investeerders.

“Mijn man Nico en ik deden al regelmatig een flexijob in het Sportkaffee van het stedelijk zwembad en de sporthal”, zegt Nathalie Verbeke. “En Kurt is de uitbater van het Sportkaffee en baatte vroeger ook nog een café uit. Hij heeft dus al heel wat ervaring in de horeca. Zijn partner Sofie helpt uiteraard ook in ‘t Kaffee als het druk is. We hoorden toevallig vertellen dat Olivier en Jens de zaak wilden overlaten. Omdat ze nog meer dan voldoende horecazaken hebben die ze runnen en het voor hen soms iets te veel wordt. Uiteindelijk kwamen we tot een akkoord en is de Vintage nu van ons vieren.”

Kaart

Met dien verstande dat Kurt, Sofie, Nico en Nathalie elk hun job blijven verder doen. “Frederik Verhenne, Rayner Vanderheeren, Céline Trio en Noor Uddin blijven de klanten in de Vintage verwennen zoals voorheen. Op topdagen zoals de kermisweek, de Batjes en andere drukke momenten zullen wij meehelpen.” Ook aan de kaart van de Vintage verandert er voorlopig niets. “We blijven de betere brasseriegerechten, serveren. Van tapas (denk maar aan ‘Portie Vintage’) over spaghetti en lasagne tot steaks. Met een lunchmenu waar je voor 15,50 euro een voor- en hoofdgerecht en dessert of koffie krijgt. Of er ooit iemand van ons vieren zelf de zaak zal runnen, is nu nog niet aan de orde. Het team dat er nu staat doet het uitstekend en zal dat ook in de toekomst blijven doen”, besloot Nathalie. (IB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier