Daar bleken ze een goede reden voor te hebben. "Neen, wij hebben geen moment getwijfeld om het te laten doorgaan. De datum lag al zo lang vast, en wij hadden ons huwelijkscontract bovendien al afgesloten", zegt Kathleen Devriendt (57), aanstaande van Erik Somers (64). Het feest is dan wel voor later. "Enerzijds jammer dat de familie er vandaag niet bij mag zijn, anderzijds maakt dat het ook wat extra speciaal. Alleen met ons tweetjes, ik geniet er eigenlijk best wel van", glimlacht Kathleen.

De tortelduifjes leerden elkaar zo'n acht jaar geleden kennen. "Zij was gescheiden, ikzelf weduwnaar. Nooit gedacht dat ik nog opnieuw zou trouwen... Tot ik Kathleen tegenkwam", zegt Erik. "In zulke barre tijden, doet dat een mens wel eens stilstaan bij het leven. Dat is echt een lach en een traan."

"Door te trouwen geef je elkaar ook extra zekerheid", voegt Kathleen eraan toe. "Nadat ik Erik leerde kennen, heb ik mijn vroegere job opgezegd en ben ik van De Panne naar Brugge verhuisd. Samen hebben we een compleet nieuwe start genomen", klinkt het.

Slokdarmkanker

Ook Pascal Hubrecht (53) en Erika Meuris (49) besloten de huwelijksplechtigheid in het stadhuis toch te laten doorgaan, zonder getuigen of familie. Van hun verhaal worden we even stil: Pascal heeft slokdarmkanker en is nog niet zeker of hij het wel haalt. "Daarom ook wilden we het huwelijk niet langer uitstellen. Dit moest en zou de dag van ons leven worden", zegt Erika. Het koppel keek er ook allang naar uit. "Het feest werd natuurlijk afgelast, maar we gaan er samen nog het beste van maken vandaag. Thuis een glaasje champagne met ons tweetjes: zo kan het ook..."

Daar bleken ze een goede reden voor te hebben. "Neen, wij hebben geen moment getwijfeld om het te laten doorgaan. De datum lag al zo lang vast, en wij hadden ons huwelijkscontract bovendien al afgesloten", zegt Kathleen Devriendt (57), aanstaande van Erik Somers (64). Het feest is dan wel voor later. "Enerzijds jammer dat de familie er vandaag niet bij mag zijn, anderzijds maakt dat het ook wat extra speciaal. Alleen met ons tweetjes, ik geniet er eigenlijk best wel van", glimlacht Kathleen. De tortelduifjes leerden elkaar zo'n acht jaar geleden kennen. "Zij was gescheiden, ikzelf weduwnaar. Nooit gedacht dat ik nog opnieuw zou trouwen... Tot ik Kathleen tegenkwam", zegt Erik. "In zulke barre tijden, doet dat een mens wel eens stilstaan bij het leven. Dat is echt een lach en een traan.""Door te trouwen geef je elkaar ook extra zekerheid", voegt Kathleen eraan toe. "Nadat ik Erik leerde kennen, heb ik mijn vroegere job opgezegd en ben ik van De Panne naar Brugge verhuisd. Samen hebben we een compleet nieuwe start genomen", klinkt het.Ook Pascal Hubrecht (53) en Erika Meuris (49) besloten de huwelijksplechtigheid in het stadhuis toch te laten doorgaan, zonder getuigen of familie. Van hun verhaal worden we even stil: Pascal heeft slokdarmkanker en is nog niet zeker of hij het wel haalt. "Daarom ook wilden we het huwelijk niet langer uitstellen. Dit moest en zou de dag van ons leven worden", zegt Erika. Het koppel keek er ook allang naar uit. "Het feest werd natuurlijk afgelast, maar we gaan er samen nog het beste van maken vandaag. Thuis een glaasje champagne met ons tweetjes: zo kan het ook..."