De man, geboren in 1981, was uit een kraan gesprongen en daarbij overleden. De lokale politie van Knokke heeft daarna een interventie verricht. In de buurt stond de wagen van de man geparkeerd, waarin de levenloze lichamen van twee jonge kinderen werden aangetroffen.

Het parket voerde een autopsie uit op de kinderen. Dat heeft uitgewezen dat de kinderen door verdrinking om het leven zijn gekomen. De autopsie op hun vader moet nog gebeuren. Het is ook nog wachten op de resultaten van het toxicologisch onderzoek.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

De man, geboren in 1981, was uit een kraan gesprongen en daarbij overleden. De lokale politie van Knokke heeft daarna een interventie verricht. In de buurt stond de wagen van de man geparkeerd, waarin de levenloze lichamen van twee jonge kinderen werden aangetroffen.Het parket voerde een autopsie uit op de kinderen. Dat heeft uitgewezen dat de kinderen door verdrinking om het leven zijn gekomen. De autopsie op hun vader moet nog gebeuren. Het is ook nog wachten op de resultaten van het toxicologisch onderzoek.