Omwille van hun privacy wou een ouderpaar liever niet op de foto. Het andere Kerstkindje is de 3,320 kg wegende Lotte, die op woensdag 25 december om 15.21 uur ter wereld kwam. De fiere ouders zijn Lisa de Bruijne (32) en Yves Clevers (37) uit Assebroek.

Mama Lisa en papa Yves vertellen: "Lotte was voorzien om op Kerstdag geboren te worden. We zijn Kerstavond gaan vieren bij Lisa's mama. Om 1 uur 's morgens waren wij thuis in bed. Het was een korte nacht, want om 3 uur mochten we weer opstaan en zijn we naar het ziekenhuis vertrokken, omdat de weeën begonnen waren. De bevalling is zeer vlot gegaan, we hebben nu een extra reden om Kerstmis jaarlijks feestelijk te vieren."

(TV)

Omwille van hun privacy wou een ouderpaar liever niet op de foto. Het andere Kerstkindje is de 3,320 kg wegende Lotte, die op woensdag 25 december om 15.21 uur ter wereld kwam. De fiere ouders zijn Lisa de Bruijne (32) en Yves Clevers (37) uit Assebroek.Mama Lisa en papa Yves vertellen: "Lotte was voorzien om op Kerstdag geboren te worden. We zijn Kerstavond gaan vieren bij Lisa's mama. Om 1 uur 's morgens waren wij thuis in bed. Het was een korte nacht, want om 3 uur mochten we weer opstaan en zijn we naar het ziekenhuis vertrokken, omdat de weeën begonnen waren. De bevalling is zeer vlot gegaan, we hebben nu een extra reden om Kerstmis jaarlijks feestelijk te vieren."(TV)