Twaalf bieren van het vat is de troef van De Sarlinde

© EF
Redactie KW

Met de start van de zomervakantie openen de uitbaters van de Chaplin in Nieuwkerke een tweede zaak. In de Sarlinde in Dranouter serveren Ann Meersseman en Guillaume Delabroye samen met Isabelle Meersseman en Jeroen D’Heere voortaan 12 bieren van het vat.

De Sarlinde is gelegen in de Hillestraat in Dranouter en wordt voortaan gekenmerkt door de twaalf bieren van het vat. “We zorgen voor 10 bieren die we constant aanbieden en plaatsen daarnaast per maand 2 bieren van de maand”, legt Jeroen D’Heere uit. “We bieden de klanten een keuze aan van vier degustatiebieren in een glas van 15cl met aangepaste hapklare kaasjes.”

Daarnaast kiezen de uitbaters voor een brasserie keuken. Dit staat enerzijds voor kip aan het spit of ribbetjes, maar ook een Italiaanse pasta à la minute en diverse tapasplanken. De Sarlinde mikt op een publiek van beide kanten van de grens. “En ook op wandelaars, fietsers en motorrijders. Voor hen voorzien we een ruime parkeerplaats voor de zaak, die uitsluitend voor hen is voorbehouden. Een tweede parking gelegen achteraan is dan weer voorbehouden voor de wagens. Op die manier willen we dat de zaak een zekere rust uitstraalt en komt ook onze gerenoveerde gevel beter tot zijn recht.” (MDN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier