https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

TVH schenkt heftruck aan Rode Kruis voor vlotte hulpverlening bij rampen

Redactie KW

Het bedrijf wil het Rode Kruis zo steunen in de aanpak van rampen in de provincie.


Als belangrijk aandachtspunt bij de evaluatie van de hulpverlening bij de Sinterklaasstorm eind 2013, stelde de gouverneur dat men in West-Vlaanderen over onvoldoende veldbedjes beschikt om grote groepen mensen snel te kunnen herbergen. De Provinciale Zetel van het Rode Kruis in West-Vlaanderen heeft hierop onmiddellijk actie ondernomen en heeft voor onze provincie geïnvesteerd in 250 veldbedjes, 400 dekens, 200 hygiënepakketten en in 15 transportkooien om alles vlot ter plaatse te kunnen brengen. Dit materiaal staat nu gestockeerd in Brugge.

Ook de Groep TVH Thermote & Vanhalst is als ‘Ambassadeur van West-Vlaanderen’ spontaan in de bres gesprongen om de rampenparaatheid in onze provincie daadwerkelijk mee te helpen verhogen. Om al het logistiek materiaal in de Provinciale Zetel snel, ordelijk en veilig te kunnen stapelen en stockeren hebben ze een vorkheftruck geschonken aan het Rode Kruis. Deze vorkheftruck zal ook te zien zijn op de speciale vakbeurs van het 12de Symposium Medisch Rampenmanagement op 25 oktober 2014 in de Floreal in Blankenberge, waar 850 rampenexperts voor een tweejaarlijkse bijscholing bijeen komen en waar TVH als hoofdsponsor fungeert.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten