Turnhoutse kaapt titel van Miss Exclusive 2019 weg in Knokke

© CLL
Redactie KW

Zaterdagavond kaapte de 19-jarige Caro Van Gorp in Knokke de felbegeerde titel van Miss Exclusive 2019 weg. Voor een bomvol Grand Casino mocht ze de diamanten kroon en een riant prijzenpakket mee naar huis nemen.

Naast Miss Exclusive 2019 mag Caro zich ook een jaar lang Miss Earth Belgium noemen en trekt ze dit jaar naar de Filipijnen, waar ze België zal vertegenwoordigen tijdens de verkiezingen van Miss Earth. Toen organisator Ken Stevens, bijgestaan door presentatrices Veronique De Cock en Joke van de Velde, de winnares bekendmaakte, leek het niet meteen door te dringen tot de 19-jarige Turnhoutse. Pas toen ze de kroon uit handen van Lauralynn Vermeersch, Miss Exclusive 2018, kreeg kwam het besef. Aan het stuur van haar fonkelnieuwe BMW i3 liet Caro haar emoties de vrije loop en bijgestaan door de organisatie maakt ze zich klaar voor een, zonder twijfel, erg intens jaar.

Voor de enige West-Vlaamse deelneemster, de 18-jarige Helena Degroote uit Zwevezele, eindigde de wedstrijd op een verdienstelijke 2de plaats. Ze kreeg de titel van eerste eredame mee naar huis. Wat 9 jaar geleden startte als het kleine zusje van Miss België, groeide ondertussen uit tot een volwaardige speler in de bikkelharde missenwereld. Organisator Ken Stevens blikt dan ook tevreden terug op een geslaagde editie. “Van zodra de eerste lichten op het podium schenen, stegen de zenuwen tot ongekende hoogtes. Miss Exclusive is en blijft de meest prestigieuze titel die men in België in de wacht kan slepen en perfectie is de norm“, glundert hij.

“Dankzij de inzet van een professioneel en gepassioneerd team werd de 2019 editie een schot in de roos. Toeschouwers konden genieten van een knap spektakel, onze VIPs werden in de watten gelegd en de deelneemsters konden – samen met de gasten- nadien genieten van een party in één van de meest prestigieuze settings van het land. Op naar editie 2020!”

Turnhoutse kaapt titel van Miss Exclusive 2019 weg in Knokke
© CLL

(CLL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier