Stijn Holvoet woont met zijn vader Geert op een boerderij in Marke. Maar ze boeren niet, ze zijn tuiniers. In deze periode van het jaar is het wat kalmer, maar er is altijd wel wat te doen, legt Stijn uit.

Hij zou er natuurlijk van kunnen genieten om met vakantie te gaan, maar Stijn reist niet graag. En veel uitgaan doet hij ook al niet. Dus werkt hij maar wat. Het materiaal op punt zetten. Niet dat Stijn het erg vindt. Zijn werk is zijn hobby. "Als je het niet graag doet, dan ga je het niet blijven doen," zegt hij.

Maar hij kijkt uit naar de zomer. "Beter weer is natuurlijk leuker om te werken. Plus de dagen zijn langer. Nu kan je eigenlijk niet veel doen."

Hij en zijn vader hebben een goed bedrijf. Onlangs hebben ze een goeie nieuwe werkkracht aangeworven, maar "als het een goeie is, kunnen we nog wel iemand gebruiken," zegt hij. Kandidaten mogen zich aanmelden bij Geert Holvoet.

En voorts is de 34-jarige Stijn ook nog wel op zoek naar een vrouw. Ook die mag zich aanmelden bij zijn vader. Dan heeft ze meteen zijn zegen.