TUI-vluchten afgeleid naar buitenlandse luchthavens op stakingsdag 13 februari

© TUI Belgium
Redactie KW

Op de nationale staking van woensdag 13 februari leidt luchtvaartmaatschappij TUI fly alle vluchten af naar buitenlandse luchthavens. Er wordt busvervoer geregeld voor de reizigers.

Op de nationale stakingsdag 13 februari leidt TUI fly alle vluchten af naar de buitenlandse luchthavens Lille, Orly, Maastricht, Eindhoven of Amsterdam. “De reizigers worden met bussen naar de alternatieve luchthaven gebracht. Ook in de omgekeerde richting, voor wie op een alternatieve luchthaven landt op 13 februari, is busvervoer geregeld”, zegt Sarah Saucin van TUI fly.

Ook de vluchten van en naar de luchthaven van Oostende worden woensdag dus afgeleid. “Touroperator TUI en luchtvaartmaatschappij TUI fly annuleren geen vluchten en doen al het mogelijke om de passagiers zo snel mogelijk te laten vertrekken. Er is extra personeel voorzien om de klantenservice te versterken. Alle betrokken reizigers worden momenteel gecontacteerd en op de hoogte gebracht van de oplossingen voor hun vertrek of aankomst”, aldus nog Sarah Saucin.

(HH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier