Trouwe vrijwilligster Brigitte neemt afscheid van kinderboerderij

© gf
Redactie KW

De medewerkers van kinderboerderij De Lenspolder hebben afscheid genomen van trouwe vrijwilligster Brigitte Vanhaelemeesch. Zij was er 18 jaar lang actief.

Brigitte Vanhaelemeesch kwam destijds in contact met De Lenspolder via het project ‘begeleid werken’ van Huize Rozenwingerd in Oostduinkerke, een instelling die volwassenen met een mentale beperking begeleidt. Daar wordt voor cliënten een individueel werkschema opgesteld dat rekening houdt met zijn of haar noden. En daar paste de kinderboerderij perfect in.

Dankbaar

Na 18 jaar neemt Brigitte nu afscheid, toch met wat spijt in het hart, maar heel dankbaar voor wat ze op de kinderboerderij mocht meemaken. “Ik zal het meest de dieren en de mensen missen”, vertelt Brigitte. “Vooral directeur Marie-Ange Loones zal steeds een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik zal hier zeker nog eens terugkeren, maar dan om een lekker kopje koffie met de medewerkers en andere vrijwilligers te drinken.”

Ook voor directeur Marie-Ange Loones zal het aanpassen worden zonder Brigitte. “Ik ben enorm dankbaar voor het engagement van al mijn vrijwilligers. Het doet mij zoveel plezier om ze bezig te zien en je krijgt ook zoveel dankbaarheid terug. Brigitte was een van de eerste vrijwilligers en we hebben dan ook samen al heel wat meegemaakt. Ik zal ze dan ook enorm missen. Het is weliswaar absoluut de bedoeling om haar bij Huize Rozenwingerd op te pikken voor een bezoekje aan De Lenspolder”, belooft Marie-Ange Loones. (DVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier