Trofée Grand Sud zorgt voor gezelligheid in Westende

© foto LC
Redactie KW

Op de strandzone aan La Rotonde in Westende werd de eerste Trofée Grand Sud georganiseerd, een petanquegebeuren met de nadruk op gezelligheid en recreatie.

Morgen, zondag 26 juli is er een tweede editie, deze keer op het strand van Middelkerke ter hoogte van de Louis Logierlaan en op 9 en 10 augustus wordt het hele gebeuren nog eens herhaald respectievelijk in Westende en Middelkerke. Het concept van Trofée Grand Sud is vier uitdagende petanque-opdrachten uitvoeren onder begeleiding van de plaatselijke petanqueclubs.

En aangezien Grand Sud de verzamelnaam is van enkele Franse wijngaarden hoort er na afloop uiteraard ook een glaasje roséwijn bij. Alhoewel er geen wedstrijdreglement is, zijn toch een aantal leuke prijzen te winnen en de beste speler kan na afloop van de vier dagen zelfs zijn eigen gewicht in wijn krijgen. De teenslippers en de zonnehoed krijg je bij inschrijving gratis als welkomstgeschenk.

(PBM/ foto LC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten