Trainers KVO verrassen Albert (79) met tickets en Filou

Dennis Van Wijk en Franky Van der Elst brengen een verrassingsbezoek aan Albert. © Jeffrey Roos
Redactie KW

Albert Sacre (79), een van de grootste en trouwste fans van KV Oostende, beleefde dinsdag de verrassing van zijn leven, toen plots trainer Dennis Van Wijk en hulptrainer Franky Van der Elst opdoken in het woonzorgcentrum Lacourt in Oostende.

De verrassing was nog groter, toen bleek dat ze voor Albert zelf kwamen. Albert woonde tot begin 2013 thuis en verhuisde daarna naar het woonzorgcentrum A. Lacourt. Al van jongs af aan is hij een hevige fan van KV Oostende, maar naar een wedstrijd gaan was al heel lang geleden.

“Acht jaar ondertussen”, zucht Albert. “Ik ging zo graag naar KV Oostende. Maar omdat ik niet meer zo goed te been ben, lukt het mij niet meer om naar een wedstrijd te gaan kijken.”

Maar daar komt binnenkort verandering in. Trainer van KV Oostende Dennis Van Wijk en hulptrainer Franky Van der Elst bezorgden Albert vier tickets voor de wedstrijd tegen KRC Genk op 7 maart. Eentje voor hem en drie andere voor zijn begeleiders.

Het was een van die begeleiders die alles in gang zette om Albert een onvergetelijke avond te bezorgen. Stéphanie Lecluyse (29) had het geluk dat Dennis Van Wijk de dooppeter is van haar broer. “Mijn ouders leerden Dennis kennen, toen ze café Los Amigo’s aan het stadion in Brugge open hielden. Ook Franky Van der Elst kennen ze goed. En omdat ik wist dat ze nu beiden bij KV Oostende zitten, besloot ik Albert een verrassing te bezorgen.”

Albert kon zijn geluk niet op en nam de tickets en de zes gepersonaliseerde blikjes Filou maar al te graag in ontvangst. (JRO)

“Deze krijgt een speciale plaats in mijn kamer”, lacht Albert, hier op de foto met Stéphanie Lecluyse en zijn twee andere begeleiders.© Jeffrey Roos

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier