Toyim Akaba is 50 jaar en komt uit Nigeria. Ze heeft al pech gekend in haar leven, want ze heeft al twee keer een trombose gehad. Daardoor moet ze het nu al acht jaar in een rolstoel doen, maar ze trekt haar plan in het leven zegt ze.

Toyim woont al 25 jaar in Kortrijk en heeft hier veel gewerkt vroeger, maar nu gaat dat niet meer.

Ze heeft ook twee zonen, waarvan één in Engeland woont. Hij speelt er American Football en woont er samen met zijn vader. "Het is een echte kampioen", geeft ze nog mee.

Haar grote droom is om een kringloopwinkel in Afrika open te doen. "Wij hebben dat daar namelijk niet", sluit ze af.

Toyim Akaba is 50 jaar en komt uit Nigeria. Ze heeft al pech gekend in haar leven, want ze heeft al twee keer een trombose gehad. Daardoor moet ze het nu al acht jaar in een rolstoel doen, maar ze trekt haar plan in het leven zegt ze.Toyim woont al 25 jaar in Kortrijk en heeft hier veel gewerkt vroeger, maar nu gaat dat niet meer.Ze heeft ook twee zonen, waarvan één in Engeland woont. Hij speelt er American Football en woont er samen met zijn vader. "Het is een echte kampioen", geeft ze nog mee.Haar grote droom is om een kringloopwinkel in Afrika open te doen. "Wij hebben dat daar namelijk niet", sluit ze af.