Met die titelsong scoort Tourist LeMC deze week ook de Hot Shot op Studio Brussel. Dit garandeert hem heel wat airplay. Dit was ook al het geval met 'Spiegel', de eerste single uit 'We begrijpen elkaar' waar ingeweken Bruggeling Raymond van het Groenewoud zijn stembanden aan leende. Ook na meer dan twee maanden staat 'Spiegel' stevig in de top vijf van de Ultra Top 50.

Op vrijdag 18 januari hoopt Tourist LeMC de Lotto Arena in Antwerpen te vullen, maar in aanloop naar dit concert, draait hij op dinsdag 8 januari proef in De Kreun/Het Wilde Westen in Kortrijk. Vanaf vandaag kun je tickets aanschaffen.

(SVV)

Met die titelsong scoort Tourist LeMC deze week ook de Hot Shot op Studio Brussel. Dit garandeert hem heel wat airplay. Dit was ook al het geval met 'Spiegel', de eerste single uit 'We begrijpen elkaar' waar ingeweken Bruggeling Raymond van het Groenewoud zijn stembanden aan leende. Ook na meer dan twee maanden staat 'Spiegel' stevig in de top vijf van de Ultra Top 50.Op vrijdag 18 januari hoopt Tourist LeMC de Lotto Arena in Antwerpen te vullen, maar in aanloop naar dit concert, draait hij op dinsdag 8 januari proef in De Kreun/Het Wilde Westen in Kortrijk. Vanaf vandaag kun je tickets aanschaffen.(SVV)