Torhout KM kent zijn bekertegenstander(s) en begint tegen Racing Lauwe

Redactie KW

Torhout KM begon deze week met de fysieke testen, in groepen, en kent intussen zijn bekertegenstander(s). De Houtlanders mogen niet klagen. Ze beginnen op 9 augustus thuis tegen eerste provincialer Racing Lauwe.

Indien KM doorgaat, dan moet het wel naar Wallonië op 16 augustus, voor een ontmoeting tegen de winnaar van het duel ROC Rochois (1e provinciale)-RFC Messanc (2e provinciale), die elkaar ook op 9 augustus bekampen. Als KM deze klip omzeilt staat er weer een thuismatch op het programma. Dan wel tegen één van de volgende ploegen : Crossing Schaerbeek (3e amateurs) of FC Schaerbeek (1e provinciale) of United Richelle (3e amateurs) of Calcio Genk (3e provinciale), die het eerder tegen elkaar opnemen.

Als ook deze horde genomen worden komt er een heuse affiche op het programma. Dan staat er op zondag 30 augustus een thuismatch tegen FC Knokke op het programma. In deze kalender hebben we de zondagen als wedstrijddagen aangemerkt omdat dit voor de Croky Cup zo geloot wordt, maar clubs kunnen onderling wel akkoord gaan om de matchen op zaterdag te programmeren. (DACH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier