Het personeel van het zwembad staat te popelen om iedereen vanaf 1 juli een frisse duik te laten nemen. Zeker bij de huidige hoge temperaturen is dat verkwikkend. Het aantal bezoekers wordt evenwel beperkt in tijd en aantal. Op die manier kan elke zwembeurt veilig verlopen.

Ticket voor zwembad verplicht op voorhand reserveren

Wie naar het zwembad wil, moet op voorhand een ticket reserveren. Dat is verplicht. De tickets kunnen gekocht worden via de webshop van de stad.

Van maandag tot en met zaterdag van 14 tot 15.30 uur kun je in het zwembad terecht voor het spelenbad. Recreatief zwemmen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 18 tot 19.30 uur en op donderdagmorgen ook van 8 tot 9.30 uur. Op zaterdagen en zondagen is er recreatief zwemmen van 10.15 tot 11.45 uur. Voor baantjeszwemmen is er ruimte op dinsdagen en vrijdagen van 20 tot 21 uur en op zondagen van 8 tot 9.30 uur.

Er wordt gevraagd om je ticket mee te brengen plus gepast geld voor het kleedkastje (1 euro) en/of de frisdrankenautomaat. Er wordt tijdelijk geen geld gewisseld aan de kassa. Enkel goed aansluitende zwemkleding is toegestaan.

Museum Torhouts Aardewerk en Kasteel Wijnendale

Het Museum Torhouts Aardewerk opent op woensdag 1 juli coronaproof de deuren. Een week later, op woensdag 8 juli, volgt het Kasteel Wijnendale dat voorbeeld. Beide musea zijn in juli en augustus toegankelijk van woensdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.30 uur. In september zijn de musea enkel open op woensdag en zondag.

Er wordt maar een beperkt aantal mensen toegelaten per museum. Wie er op bezoek wil, moet op voorhand zijn ticket reserveren via de webshop van de stad. Er gelden tijdsloten van 15 minuten, waarbij telkens maximum tien personen binnen mogen. Er wordt gevraagd de aangegeven route strikt te volgen en voldoende afstand te houden. Het dragen van een mondmasker wordt aanbevolen, maar is niet verplicht.

Het personeel van het zwembad staat te popelen om iedereen vanaf 1 juli een frisse duik te laten nemen. Zeker bij de huidige hoge temperaturen is dat verkwikkend. Het aantal bezoekers wordt evenwel beperkt in tijd en aantal. Op die manier kan elke zwembeurt veilig verlopen.Wie naar het zwembad wil, moet op voorhand een ticket reserveren. Dat is verplicht. De tickets kunnen gekocht worden via de webshop van de stad.Van maandag tot en met zaterdag van 14 tot 15.30 uur kun je in het zwembad terecht voor het spelenbad. Recreatief zwemmen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 18 tot 19.30 uur en op donderdagmorgen ook van 8 tot 9.30 uur. Op zaterdagen en zondagen is er recreatief zwemmen van 10.15 tot 11.45 uur. Voor baantjeszwemmen is er ruimte op dinsdagen en vrijdagen van 20 tot 21 uur en op zondagen van 8 tot 9.30 uur.Er wordt gevraagd om je ticket mee te brengen plus gepast geld voor het kleedkastje (1 euro) en/of de frisdrankenautomaat. Er wordt tijdelijk geen geld gewisseld aan de kassa. Enkel goed aansluitende zwemkleding is toegestaan.Het Museum Torhouts Aardewerk opent op woensdag 1 juli coronaproof de deuren. Een week later, op woensdag 8 juli, volgt het Kasteel Wijnendale dat voorbeeld. Beide musea zijn in juli en augustus toegankelijk van woensdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.30 uur. In september zijn de musea enkel open op woensdag en zondag.Er wordt maar een beperkt aantal mensen toegelaten per museum. Wie er op bezoek wil, moet op voorhand zijn ticket reserveren via de webshop van de stad. Er gelden tijdsloten van 15 minuten, waarbij telkens maximum tien personen binnen mogen. Er wordt gevraagd de aangegeven route strikt te volgen en voldoende afstand te houden. Het dragen van een mondmasker wordt aanbevolen, maar is niet verplicht.