Nu de zomer er bijna op zit, maakt het pretpark in Brugge de balans op. Juli was iets minder goed dan vorig jaar, maar bleef een topmaand. 2018 was een recordjaar, met een stijging van liefst 20 procent tegenover het jaar ervoor. De cijfers van dit jaar komen in de buurt.

Augustus was dan weer een pak beter dan vorig jaar, met een piekdag op vridjag 16 augustus en een heel goede laatste week. "Boudewijn Seapark beleefde zijn op één na beste zomer van de voorbije vijf jaar", klinkt het tevreden.

Vooral het openluchtwaterpark 'Bobo's AquaSplash' en het dolfinarium lokten veel bezoekers.

Nu de zomer er bijna op zit, maakt het pretpark in Brugge de balans op. Juli was iets minder goed dan vorig jaar, maar bleef een topmaand. 2018 was een recordjaar, met een stijging van liefst 20 procent tegenover het jaar ervoor. De cijfers van dit jaar komen in de buurt.Augustus was dan weer een pak beter dan vorig jaar, met een piekdag op vridjag 16 augustus en een heel goede laatste week. "Boudewijn Seapark beleefde zijn op één na beste zomer van de voorbije vijf jaar", klinkt het tevreden. Vooral het openluchtwaterpark 'Bobo's AquaSplash' en het dolfinarium lokten veel bezoekers.