Tom Migom is eerste werknemer met 25 jaar dienst in Crowne Plaza Hotel Brugge

SRTom Migom (rechts) naast directeur Luc Bakx: "Ook volgend jaar mogen we een collega feliciteren met 25 jaar dienst. Toch uitzonderlijk in de horeca?" © SR
Redactie KW

Het personeel van Crowne Plaza Hotel op de Burg in Brugge had reden tot feesten. Tom Migom is er 25 jaar in dienst, een unicum in de Brugse horecasector.

Tom (49) is met zijn gezin woonachtig in Varsenare. Na de schoolbanken startte hij zijn professionele carrière meteen in de horeca. De eerste jaren deed hij ervaring op in Salons Denotter in Zedelgem. Al snel vond hij de weg naar het Crowne Plaza Hotel in Brugge, waar hij in 1994 aan de slag ging als kok.

Hij was er ook magazijnier, voor alle waren in de keuken te krijgen, maar Tom keerde snel terug naar het fornuis. “Ik voel me gelukkig in Crowne Plaza. Ik heb er alle kansen gekregen en het is een goede werkgever”, zegt Tom. “Ook volgend jaar mogen we een collega feliciteren met 25 jaar dienst. Toch uitzonderlijk in de horeca?”

De directie en collega’s verrasten Tom met een heerlijk etentje, er was een drink en Tom mocht ook de feesttaart aansnijden. Hij kreeg van directeur Luc Bakx een schrijfwarenset en oorkonde als beloning voor zijn inzet. (SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier