Titels voor Odette, Lydie en Andre bij Neos Waregem

We zien op de foto Roger Amez en zijn vrouw Andrea, Odette Demet, Linda Maes, Eric Schöller, Lydie Callens, Luc Callens (2140), Agnes Calant, Andre Callens, Antoon De Scheemaecker en Rolanda De Nolf. De bestuursleden van Neos vervolledigen de foto. © HDV
Redactie KW

Neos Waregem nodigde alle leden uit voor een feest waarop de verschillende kampioenen van rummikub, volksspelen en kaarten gehuldigd werden. Ze ontvingen allen een lint en een fles wijn.

Voorzitter Roger Amez verwelkomde iedereen op het feest en mocht de kampioenen een lint en een fles wijn overhandigen. Odette Demet werd kampioen bij rummikub voor Linda Maes en Eric Schöller, bij de volksspelen werd Lydie Callens eerste (2190) voor Luc Callens (2140) en Agnes Calant (2015). In het kaarten werd Andre Callens (1483) kampioen voor Antoon De Scheemaecker (1372) en Rolanda De Nolf (1320).

Vriendenkring

Neos Waregem is een vereniging voor senioren ontstaan uit de Middenstandsgroepen, de vereniging was vroeger het CRM (Club Rustende Middenstanders). Maar een tijdje geleden werd de naam gewijzigd in Neos (Netwerk voor ondernemende senioren). “Neos is vooral een echte vriendenkring, alle senioren zijn welkom in onze vereniging“, vertelde voorzitter Roger Amez. “Er zijn maandelijkse bijeenkomsten telkens op de laatste donderdag van de maand met de mogelijkheid om een kaartje te leggen of deel te nemen aan volksspelen en rummikub.”

Wandelen en fietsen

“Regelmatig worden er ook uitstappen gepland. Zo trekt de vereniging naar Halle op donderdag 17 mei en zijn er ook bedrijfsbezoeken gepland onder meer op 15 maart naar Gavere alsook op 14 juni en 13 september. Voor de sportievelingen zijn er ook wandelnamiddagen op 8 februari, 8 maart, 11 oktober en 15 november en fietsnamiddagen op 3 mei, 7 juni, 6 september en 11 oktober.

(YVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier