Op basis van het titelnummer 'Elsewhere Bound', tevens de eerste single van zijn zesde album, lijkt de in Gent residerende bluesman met roots in Westouter het over een andere boeg te gooien. Hij lijkt zijn blues eerder te dippen in New Orleans-jazz en -funk en aan te lengen met Afrikaanse ritmes.

Misschien is dat de reden waarom er tijdens de clip die in Bar Venetië in Borgerhout werd opgenomen plotsklaps een zwartgekleurde man genaamd Choubert met een stok komt binnengewandeld en alle aandacht opeist. Ook Els Houttequiet valt voor zijn charmes. Beiden zijn trouwens verbonden aan HETGEVOLG, de theaterwerkplaats uit Turnhout. Zij laten zich de klankenrijkdom van de blazers, percussie, piano, gitaar en stem welgevallen.

Op vrijdag 1 maart stelt Tiny Legs Tim zijn nieuwe cd 'Elsewhere Bound' live voor in de Ancienne Belgique in Brussel. Daarna gaan nog tal van plaatsen voor de bijl.

(SVV)

Op basis van het titelnummer 'Elsewhere Bound', tevens de eerste single van zijn zesde album, lijkt de in Gent residerende bluesman met roots in Westouter het over een andere boeg te gooien. Hij lijkt zijn blues eerder te dippen in New Orleans-jazz en -funk en aan te lengen met Afrikaanse ritmes.Misschien is dat de reden waarom er tijdens de clip die in Bar Venetië in Borgerhout werd opgenomen plotsklaps een zwartgekleurde man genaamd Choubert met een stok komt binnengewandeld en alle aandacht opeist. Ook Els Houttequiet valt voor zijn charmes. Beiden zijn trouwens verbonden aan HETGEVOLG, de theaterwerkplaats uit Turnhout. Zij laten zich de klankenrijkdom van de blazers, percussie, piano, gitaar en stem welgevallen.Op vrijdag 1 maart stelt Tiny Legs Tim zijn nieuwe cd 'Elsewhere Bound' live voor in de Ancienne Belgique in Brussel. Daarna gaan nog tal van plaatsen voor de bijl.(SVV)