Daarom moest ook de antenne van Citymesh, die het wifi-netwerk van de stad Oostende beheert, worden verwijderd. "Het stadsbestuur is momenteel een oplossing aan het zoeken zodat het wifi-netwerk zo snel mogelijk opnieuw beschikbaar is", vertelt burgemeester Bart Tommelein.

"We zijn nog volop op zoek naar een andere locatie om de antenne daar te plaatsen." Wanneer het wifi-netwerk precies opnieuw zal werken is niet geweten. Sinds de zomer van 2016 is gratis wifi in de grootste delen van het centrum beschikbaar in Oostende. Ook de Zeedijk biedt gratis wifi. Het heeft daarmee een van de grootste wifi-netwerken van het land.

(JRO)

Daarom moest ook de antenne van Citymesh, die het wifi-netwerk van de stad Oostende beheert, worden verwijderd. "Het stadsbestuur is momenteel een oplossing aan het zoeken zodat het wifi-netwerk zo snel mogelijk opnieuw beschikbaar is", vertelt burgemeester Bart Tommelein."We zijn nog volop op zoek naar een andere locatie om de antenne daar te plaatsen." Wanneer het wifi-netwerk precies opnieuw zal werken is niet geweten. Sinds de zomer van 2016 is gratis wifi in de grootste delen van het centrum beschikbaar in Oostende. Ook de Zeedijk biedt gratis wifi. Het heeft daarmee een van de grootste wifi-netwerken van het land.(JRO)