Tiende jambon braisé door ‘t Iepers Comedy Theater

‘t Iepers Comedy Theater organiseert voor de tiende keer haar etentje in zaal Cieper in Sint-Jan waarbij de kaarten voor de eerstvolgende productie te koop zijn.

Auteur-regisseur Bernard Boudry nodigt namens het team uit op de tiende jambon braisé. (Foto EG)

“Elk jaar staan wij met heel veel plezier klaar met onze jambon braisé en elk jaar is iedereen trouw op post”, zegt auteur-regisseur Bernard Boudry. “Dat verdient een beloning dachten wij zo. Iedereen die op de jambon braisé zijn kaarten voor onze komende productie bestelt, koopt die kaarten aan 10 in plaats van 11 euro.” De verkoopdag in Au Miroir valt weg. “Iedereen die liever niet de hele namiddag met ons doorbrengt of liever niet komt eten, kan vanaf dit jaar ook langskomen om 16 uur en kaarten bestellen aan de verminderde prijs van 10 euro”, vervolgt Bernard Boudry. “Tot vorig jaar was de voorverkoop van de kaarten exclusief voor de eters op onze jambon braisé. Dat blijft nog steeds zo. Wie komt eten, krijgt als allereerste de kans om kaarten aan verminderde prijs te bestellen.”

Praktisch

De eerstvolgende productie wordt gespeeld op zaterdag 20 april, woensdag 24 april, vrijdag 26 april en zaterdag 27 april telkens om 20 uur en op zondag 28 april om 15 uur. Jambon Braisé op zondag 9 december in OC Cieper, Brugseweg 309 in Sint-Jan met start om 11.30 uur. Deuren open om 11.15 uur. Tickets volwassenen bedragen 17 euro en 8 euro voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Inschrijven kan via 0468 11 88 06, reservaties@ieperscomedytheater.be, www.ieperscomedytheater.be. (EG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.