Tiende editie van Camping Toeternietoe

Het comité van camping Toeternietoe met de deelnemers en de winnaar van De Stoel. © ACK
Redactie KW

In Merkem vindt dit jaar de tiende editie van Camping Toeternietoe plaats op 13, 14 en 15 augustus. “Het doel van Camping Toeternietoe is nog altijd om de vakantie af te sluiten met een uitje dicht bij huis”, zegt Marino Leeman.

“Ter gelegenheid van deze tiende editie hebben we ‘De Stoel’ georganiseerd, als aanloop naar de camping. Op zondag om 11 uur werd De Stoel ergens op een plekje in Merkem geplaatst en moest men met een voorwerp mee, proberen om de eerste te zijn die in de stoel zat.”

Samenhorigheid

Het doel van Camping Toeternietoe is nog altijd om de vakantie af te sluiten met een uitje dicht bij huis, waarbij we ernaar streven om er voor ouders en kinderen een ontspannend weekend van te maken”, vertelt Marino Leeman. “Back to basic met de tent of caravan.” De camping brengt ook mensen samen.

“Samen koken, de natuur beleven, nieuwe mensen leren kennen, gezellig samen rond het kampvuur met als kerngedachte streekgebonden en gezellig”, vertelt Ann Depoorter. “Ieder jaar wordt ook een origineel thema gekozen waarin sportiviteit, spel, creativiteit, teamgerichtheid, competitiviteit, waterpret en dies meer in verweven zit. Alles kan en niets moet: toeternietoe!”

Coverband De Kemels

Voor deze tiende editie zijn er een paar nieuwigheden. “Nieuw is dat men dit jaar ook voor één dag kan komen: de vrijdag of de zaterdag. Daarbij hebben we dit jaar een coverband geboekt: De Kemels, die op zaterdag 14 augustus vanaf 20 uur komen optreden. We nodigen dan ook iedereen uit om naar dit gratis optreden te komen.”

Heel wat handelaars steunden de camping, zo kregen ze van Groenten en Fruit Martine alle groenten gratis en de chips kregen ze aangeboden door Pepsico.

“Wie eens een dag van ons concept wil komen proeven, kan dat op vrijdag voor 15 euro waarbij de maaltijd en twee apéro’s zijn inbegrepen en op zaterdag tegen de prijs van 30 euro waarbij twee maaltijden en vier apero’s en deelname aan de activiteiten zijn inbegrepen.” (ACK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier