Tieltse horecazaken werken samen aan afhaalgerechten

Jochen Heytens, Annelies Vlaemynck, Karel Vlaemynck en Ilse Nagel werken samen. De foto werd vóór de coronamaatregelen genomen. © Nele
Redactie KW

De horeca krijgt zware klappen door de tijdelijke coronasluiting. Hotel-restaurant Shamrock en Inofec Kaffee hebben daarom de krachten gebundeld en bieden afhaalgerechten aan.

Jochen Heytens en Annelies Vlaemynck van hotel-restaurant Shamrock besloten achter gesloten deuren te werken. Daarrbij werken ze graag samen met Karel Vlaemynck en Ilse Nagel van het Inofec Kaffee aan het Vlaemynck Business Center. “Door de coronacrisis gingen ook wij op zoek naar een creatieve oplossing“, verduidelijkt Annelies van hotel-restaurant Shamrock.

“Ook wij kennen enorme verliezen. Feesten worden geannuleerd, ons hotel ligt stil en ons bijhorende restaurant mag de deur niet openen. Onder de leuze ‘good food, good mood’ bieden wij afhaalgerechten aan. We werken hiervoor samen met Karel en Ilse van het Inofec Kaffee. Noem het familiebanden met een extra dimensie. Samen zijn we sterker en we werken samen tegen corona, ook in de horeca.”

Bedrijvigheid

“Lekker eten maakt mensen gelukkig. Mensen gaan graag uit eten en dat kan nu niet meer. Voor ons en zoveel anderen zijn dit rake klappen. We missen enorm de ontvangst van de mensen, het bereiden van lekkere gerechten en de bedrijvigheid. Met de afhaalgerechten zetten we een eerste stap naar de terugkeer naar betere tijden.” Tegen de prijs van 10 euro wordt elke dag een topgerechtje aangeboden met een variatie van vlees, vis of een slaatje. Elke weekdag kan dit, in Tielt, aan huis geleverd worden. De bestelling kan ook afgehaald worden aan Vlaemynck Busisness Center dat gevestigd is langs de Sint-Janstraat 185 in Tielt.

“Elke vrijdag maken wij het menu bekend voor de week die volgt. Bestellen kan online via de webshop tot de dag voordien 11 uur. Bestellen: www.vbctielt.be en dan klikken op lunch van de week”, klinkt het. (NS)

Info: 0473 27 40 91.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier