"De wedstrijd is niet de grootste in zijn soort maar elke wedstrijd is toch het deelnemen waard. Tijdens de wedstrijd worden de deelnemende bieren blind geproefd en door consumenten die deel uitmaken van het proefpanel", klinkt het.

De bieren De Poes Houblon en De Poes Export scoorden elk een zilveren medaille en het bier De Poes Export werd bovendien nog bekroond als beste bier in haar categorie. Een opmerkelijke prestatie als je weet dat in het segment van lager alcoholische bieren de concurrentie zeer groot is.

Opsteker

Voor de kleine brouwerij een absolute opsteker in een moeilijk COVID19 jaar en een bewijs dat ambachtelijke kwaliteit niet hoeft onder te doen versus andere hoogtechnologische brouwerijen. De bieren De Poes Export (4.8 vol %) en De Poes Houblon (5.5 vol %) zijn twee smaakvolle bieren en een prima alternatief om samen te genieten met vrienden.

Beide bieren vielen eerder dit jaar eveneens reeds in de prijzen, zo ontving de Poes Houblon in Portugal reeds een gouden medaille en De Poes Export ontvangt hiermee haar tweede zilveren onderscheiding (Lyon). Ook de andere bieren uit het gamma van de brouwerij gooien hoge ogen qua smaak en kwaliteit en scoorden respectievelijk bij zowel diverse jury's als bij de consument.

"De wedstrijd is niet de grootste in zijn soort maar elke wedstrijd is toch het deelnemen waard. Tijdens de wedstrijd worden de deelnemende bieren blind geproefd en door consumenten die deel uitmaken van het proefpanel", klinkt het.De bieren De Poes Houblon en De Poes Export scoorden elk een zilveren medaille en het bier De Poes Export werd bovendien nog bekroond als beste bier in haar categorie. Een opmerkelijke prestatie als je weet dat in het segment van lager alcoholische bieren de concurrentie zeer groot is. Voor de kleine brouwerij een absolute opsteker in een moeilijk COVID19 jaar en een bewijs dat ambachtelijke kwaliteit niet hoeft onder te doen versus andere hoogtechnologische brouwerijen. De bieren De Poes Export (4.8 vol %) en De Poes Houblon (5.5 vol %) zijn twee smaakvolle bieren en een prima alternatief om samen te genieten met vrienden.Beide bieren vielen eerder dit jaar eveneens reeds in de prijzen, zo ontving de Poes Houblon in Portugal reeds een gouden medaille en De Poes Export ontvangt hiermee haar tweede zilveren onderscheiding (Lyon). Ook de andere bieren uit het gamma van de brouwerij gooien hoge ogen qua smaak en kwaliteit en scoorden respectievelijk bij zowel diverse jury's als bij de consument.