Tielt Zomert bundelt bruisende en zomerse activiteiten in het Tieltse stadscentrum en in de deelgemeenten. Het aanbod is heel ruim en sterk gevarieerd. Tielt Zomert covert de periode van half juni tot eind september. Dit jaar is de junikermis van Schuiferskapelle de opener van Tielt Zomert en het Tieltse kermisweekend is traditioneel de afsluiter. In de tussenliggende periode proef je de Tieltse zomer op de meest uiteenlopende wijzen. Een paar uitschieters: de Tieltse Europafeesten uiteraard - dit jaar toe aan de 61ste editie -, de drive-in cinema, de retro theaterwandelingen...

Promotiecampagne

Een 40-tal heel diverse organisatoren prijken dit jaar mee op de affiche. Dat alles maakt dat Tielt Zomert meer is dan louter een bundeling van evenementen. Het is een integraal concept, een zomerse promotie van de stad, een samenbrengen van organisatoren en mensen, een samen genieten van een fijne zomer in Tielt, Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle.

De Tielt Zomert-pocket is eveneens een vaste waarde binnen de breed opgezette Tielt Zomert-promotiecampagne. Ook dit jaar wordt die weer bus aan bus verdeeld. Er wordt extra ruchtbaarheid gecreëerd via sociale media en via een wervende, dynamische promotievideo. De bekende en gesmaakte placemats veroveren ook dit jaar weer de Tieltse horecazaken. En je kan opnieuw terecht op www.tieltzomert.be voor de meest actuele info, praktische zaken en mooie foto's.

Het volledige programma van Tielt Zomert: www.tieltzomert.be

Tielt Zomert bundelt bruisende en zomerse activiteiten in het Tieltse stadscentrum en in de deelgemeenten. Het aanbod is heel ruim en sterk gevarieerd. Tielt Zomert covert de periode van half juni tot eind september. Dit jaar is de junikermis van Schuiferskapelle de opener van Tielt Zomert en het Tieltse kermisweekend is traditioneel de afsluiter. In de tussenliggende periode proef je de Tieltse zomer op de meest uiteenlopende wijzen. Een paar uitschieters: de Tieltse Europafeesten uiteraard - dit jaar toe aan de 61ste editie -, de drive-in cinema, de retro theaterwandelingen...Een 40-tal heel diverse organisatoren prijken dit jaar mee op de affiche. Dat alles maakt dat Tielt Zomert meer is dan louter een bundeling van evenementen. Het is een integraal concept, een zomerse promotie van de stad, een samenbrengen van organisatoren en mensen, een samen genieten van een fijne zomer in Tielt, Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle. De Tielt Zomert-pocket is eveneens een vaste waarde binnen de breed opgezette Tielt Zomert-promotiecampagne. Ook dit jaar wordt die weer bus aan bus verdeeld. Er wordt extra ruchtbaarheid gecreëerd via sociale media en via een wervende, dynamische promotievideo. De bekende en gesmaakte placemats veroveren ook dit jaar weer de Tieltse horecazaken. En je kan opnieuw terecht op www.tieltzomert.be voor de meest actuele info, praktische zaken en mooie foto's.