Iedereen vanaf twaalf jaar oud moet een mondmasker dragen wanneer de boerenmarkt op zaterdag of de donderdagmarkt bezocht wordt. "We bevelen die bevolkingscategorie ook sterk aan om een mondkapje te dragen in het winkelgebied van de stad en wanneer de openbare gebouwen van de stad betreden worden", klinkt het.

Vanzelfsprekend blijven de al bekende veiligheidsmaatregelen van kracht. "Een goeie handhygiëne en anderhalve meter afstand zijn van cruciaal belang. En ook de maatregelen in het woonzorgcentrum Deken Darras blijven verder gehandhaafd."

Iedereen vanaf twaalf jaar oud moet een mondmasker dragen wanneer de boerenmarkt op zaterdag of de donderdagmarkt bezocht wordt. "We bevelen die bevolkingscategorie ook sterk aan om een mondkapje te dragen in het winkelgebied van de stad en wanneer de openbare gebouwen van de stad betreden worden", klinkt het. Vanzelfsprekend blijven de al bekende veiligheidsmaatregelen van kracht. "Een goeie handhygiëne en anderhalve meter afstand zijn van cruciaal belang. En ook de maatregelen in het woonzorgcentrum Deken Darras blijven verder gehandhaafd."