Theo straalt: nieuwe ‘Flappie’ dankzij vrouw met peperkoeken hart

Ruim twee weken na het verlies van zijn geliefde knuffelbeer Flappie kan de kleine Theo Toye (8) uit Koolskamp weer lachen. Een vrouw uit Zaventem bezorgde hem een nieuw exemplaar.

De jongen zat in zak en as nadat zijn vader de teddy verloor tijdens een uitstap naar Knokke. Het kind wou er alles aan doen om ‘zijn Flappie’ terug te krijgen en maakte eigenhandig een opsporingsbericht. Een oproep in de media deed de rest. Tientallen tips kwamen binnen, zonder succes. Toch viel er nog een oplossing uit de bus. Een vrouw uit Zaventem zag de oproep en besloot haar identieke teddybeer op te sturen naar Theo.

Theo straalt: nieuwe 'Flappie' dankzij vrouw met peperkoeken hart

Woensdagochtend kon hij zijn nieuw exemplaar in ontvangst nemen. “Een fantastisch gebaar. Theo is echt in de wolken”, zegt papa Steven. Aanvankelijk besloten ze Theo te vertellen dat zijn originele Flappie was teruggevonden, maar op die beslissing kwamen de ouders terug. “We hebben hem de waarheid verteld, maar dat verandert niks aan zijn geluk. Hij is die vrouw echt eeuwig dankbaar en is blij een nieuwe Flappie te hebben. Wij trouwens ook”, glundert Steven.

(MM – Foto MM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.