Thee met een verhaal opent in Oostende

Nadia is trots dat ze eindelijk haar eigen 'Thee met een Verhaal' kan uitbaten in het centrum van Oostende, vlak naast Toerisme Oostende.
Redactie KW

Onlangs opende theesommelier Nadia Burman (38) in de Van Iseghemlaan een vestiging van Thee met een Verhaal. Vorig jaar werkte ze als zelfstandig consulente nog met een pop-up store bij haar thuis.

“Thee met een Verhaal kwam in mijn leven doordat ik twee jaar geleden getroffen werd door een zware enkelbreuk”, legt Nadia uit.

“Na die breuk maakte ik een moeilijke periode door. Mijn lichaam wou niet meer vooruit, ik vergat zaken, ik was altijd moe… Later bleek dat ik een burn-out had. Ik werd gewezen op de nadelen van de manier waarop ik leefde, want ik was een bezige bij. Thee brengt rust. Ook aan onze klanten geven we de boodschap mee dat het belangrijk is om van elk moment van de dag te genieten en rust te creëren in je hoofd. Thee helpt daarbij.”

De thee wordt samengesteld door zakenpartner Jessica Van Humbeeck, die een tweede vestiging in Aarschot leidt. “Ik ben nog niet zo lang bezig met thee, de samenstelling laat ik dan wel aan Jessica over”, gaat de Oostendse mama van vier verder.

“Ik plan wel een opleiding als herborist. Thee helpt bij veel kwaaltjes. We proberen onze thee zoveel mogelijk aan te passen aan de behoeften van de mensen. In de toekomst zijn we ook van plan om nog workshops te organiseren.” (JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier