Tessa Deleu uit Rollegem-Kapelle is nieuwe Miss Shopping Flanders

Tessa Deleu haalde het voor Melissa Vanhaelst en Josephine-Charlotte Lecluyse. © Marnix Huyghe
Redactie KW

Tessa Deleu uit Rollegem-Kapelle heeft zaterdag in Salons Cortina in Wevelgem de finale van Miss Shopping Flanders gewonnen. Ze haalde het voor Melissa Vanhalst uit Lauwe en Josephine-Charlotte Lecluyse uit Kuurne.

“Ik was echt enorm blij”, reageert Tessa Deleu (19), die zaterdag de verkiezing Miss Shopping Flanders op haar naam schreef. “Al kon ik het eerst niet goed geloven. Meteen nadat mijn naam werd afgeroepen, werd ik overrompeld met cadeautjes, felicitaties en interviews. Het duurde dus wel even voor ik goed en wel besefte wat me net overkomen was.”

“Dit was mijn eerste verkiezing, ik had dus echt niet verwacht dat ik zo ver zou komen”, vervolgt Tessa. “Ik had me vooral ingeschreven voor de ervaring, al droom je natuurlijk altijd van dat kroontje. Ik ben dan ook heel gelukkig met mijn titel en zal mijn uiterste best doen om het net zo goed te doen als de voorgaande missen.”

Straks internationaal

Voor de Rollegem-Kapelse is haar verkiezing tot Miss Shopping Flanders geen eindpunt. “Tijdens de finale werd ik samen met Eliene Van Dyck (uit Olen) en Babette Vandesteene (uit Nevele) verkozen tot finaliste voor Miss European 2016, een internationale verkiezing. Ik beland dus van het ene avontuur in het andere. Het zit er dus zeker nog niet op voor mij”, besluit Tessa. (TV)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.