Elon Musk landde met zijn privéjet op de luchthaven van Oostende. Dat stelde Belga ter plaatse vast. Hij vertrok nadien in een Tesla-wagen.

Aanleiding is ongetwijfeld de ontvangst in de haven van Zeebrugge van de eerste Tesla's Model 3 voor de Europese markt. Tesla koos voor de haven van Zeebrugge als Europese invoerhub. Zeebrugge is de grootste autohaven ter wereld. International Car Operators (ICO) verzorgt de behandeling van de elektrische wagens in de haven.

© Foto Kurt

Donderdag werd Musk al verwacht in Zeebrugge om de invoer van de eerste wagens te inspecteren, maar dat bezoek werd uiteindelijk afgelast. Vrijdag daagde hij dus wel op.

(BELGA - Foto's Kurt)

Elon Musk landde met zijn privéjet op de luchthaven van Oostende. Dat stelde Belga ter plaatse vast. Hij vertrok nadien in een Tesla-wagen.Aanleiding is ongetwijfeld de ontvangst in de haven van Zeebrugge van de eerste Tesla's Model 3 voor de Europese markt. Tesla koos voor de haven van Zeebrugge als Europese invoerhub. Zeebrugge is de grootste autohaven ter wereld. International Car Operators (ICO) verzorgt de behandeling van de elektrische wagens in de haven.Donderdag werd Musk al verwacht in Zeebrugge om de invoer van de eerste wagens te inspecteren, maar dat bezoek werd uiteindelijk afgelast. Vrijdag daagde hij dus wel op. (BELGA - Foto's Kurt)