Terug Nocturnes in Ieper in de zomer van 2022

De kernploeg die de theaterwandelingen van afgelopen zomer in goede banen leidde. © RV
Redactie KW

De volgende editie van de succesvolle Ieperse theaterwandelingen staat gepland in de zomer van 2022. Dat werd aangekondigd op het medewerkersfeest van de Nocturnes, die volgend jaar 25 jaar bestaan.

“Na ‘Ieper herrijst’, de succesvolle Nocturnes-editie van de voorbije zomer met 4.500 toeschouwers, bedankte het bestuur de medewerkers op zaterdag 9 november met een heus avondfeest. De medewerkers kregen dezelfde drankjes, hapjes en maaltijd voorgeschoteld als het publiek in juli en augustus”, zegt voorzitter Piet Lesage van de Nocturnes.

De medewerkers gingen massaal in op de vraag van het bestuur om verkleed naar het feest te komen. “Met zo’n 170 waren ze, verkleed in de diverse figuren van ‘Ieper herrijst’. Ine Pattyn werd gekozen als de mooist verklede medewerk(st)er. Ze won vóór Manon De Savoye en Els Deraedt. Ze kregen alle drie een restaurantbon.”

De drie prijswinnaars van de verkleedwedstrijd met van links naar rechts Els Deraedt, Ine Pattyn en Manon De Savoye.
De drie prijswinnaars van de verkleedwedstrijd met van links naar rechts Els Deraedt, Ine Pattyn en Manon De Savoye.© RV

De voorzitter maakte op het feest bekend dat de volgende editie van de Nocturnes er aan komt in de zomer van 2022, over drie jaar. Het thema ligt nog niet vast. Het bestuur en de projectgroep nemen de tijd om hierover grondig na te denken en de nodige info te verzamelen vooraleer een keuze te maken. Volgend jaar, in 2020, vieren de Nocturnes hun 25-jarig bestaan. De eerste Nocturnes vonden plaats in 1995.

(CMW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier