Terrasbabbel in Wingene: “Ontspannen met een Duvel”

Op de foto zien we cafébazin Sabine met haar vaste klant Johan Van Overbeke. © NS
Redactie KW

Op het terras van Saby’s Place, het café van Sabine Vanhee gevestigd op de Markt in Wingene, genoot Johan Van Overbeke (51) van een frisse Duvel. Johan komt graag langs naar het gezellig terras. “Dit terras is zonnig en de bediening is uitstekend”, vertelt Johan.

“Sabine is sociaal en vriendelijk en zorgt ervoor dat haar klanten het hier goed hebben. Ik kom hier geregeld langs. Beroepshalve ben ik opvoeder bij het onthaal- en oriëntatiecentrum de Zandberg in Varsenare. Ik werk met kinderen van bijzondere jeugdzorg. Na een drukke werkdag kan het deugd doen om langs te komen naar Saby’s Place en een lekkere Duvel te drinken. Soms komt mijn vrouw Veerle Vanhee ook mee. Zij is kleuterleidster van beroep in de Centrumschool in Wingene.”

“Naast het werken heb ik een leuke muzikale hobby. Ik ben muzikant, zing en speel gitaar. Ik breng Engelstalige en Nederlandse covernummers. One voice, one guitar onder de naam Mr. John.”

Bruegelfeesten

“Op zaterdag 4 september worden de Bruegelfeesten hier in de gemeente georganiseerd en Sabine neemt graag deel aan Café Tournee op zaterdagavond”, gaat Johan verder. “In elk deelnemend café kan je genieten van een muzikaal optreden. Ik zal de muzikant van deze avond worden en breng gegarandeerd ambiance op het terras”.