De Belcanto Classic, die sinds 2015 in het teken staat van Te Gek!? en van geestelijke gezondheid, is een koers waarin tal van artiesten, gewezen profrenners en politie meefietsen naast ex-patiënten en hulpverleners. Zij fietsen de eerste twee rondes op de eerste rij. Voor Te Gek! zullen op maandag 26 augustus onder meer Guido Belcanto, Rick de Leeuw, Klaas Delrue en Lieven Scheire meefietsen.

In de marge van de Belcanto Classic organiseert Te Gek!? in Westouter enkele activiteiten. Zo geven Rick de Leeuw en Guido Belcanto er op zondag 25 augustus om 18.30 uur een uniek dubbelconcert en presenteert Karl Vannieuwkerke een dag later omstreeks 16 uur 'Vive Le Belcanto' met tal van interviews. Onder meer ex-wielrenner Nico Mattan is hierop present. De Belcanto Classic gaat die dag omstreeks 18.30 uur van start.

(BELGA)

De Belcanto Classic, die sinds 2015 in het teken staat van Te Gek!? en van geestelijke gezondheid, is een koers waarin tal van artiesten, gewezen profrenners en politie meefietsen naast ex-patiënten en hulpverleners. Zij fietsen de eerste twee rondes op de eerste rij. Voor Te Gek! zullen op maandag 26 augustus onder meer Guido Belcanto, Rick de Leeuw, Klaas Delrue en Lieven Scheire meefietsen.In de marge van de Belcanto Classic organiseert Te Gek!? in Westouter enkele activiteiten. Zo geven Rick de Leeuw en Guido Belcanto er op zondag 25 augustus om 18.30 uur een uniek dubbelconcert en presenteert Karl Vannieuwkerke een dag later omstreeks 16 uur 'Vive Le Belcanto' met tal van interviews. Onder meer ex-wielrenner Nico Mattan is hierop present. De Belcanto Classic gaat die dag omstreeks 18.30 uur van start.(BELGA)