Tamara en Tom verlieten voor eerste optreden hun woning in Maldegem

Tamara en Tom zongen voor de allereerste keer weer voor een publiek en dit sinds de lockdown van midden maart. © PADI/Daniël
Patrick Depypere

Op vrijdagnamiddag was ook het sympathieke artiestenduo Tom & Tamara of Tamara & Tom – zoals presentator Paul Bruna zei – present voor de opnames van FamilyRadio in De Kippe in Merkem. Voor hen was het een blij weerzien met andere artiesten, want Tom & Tamara stonden sinds de lockdown nog geen enkele keer op het podium.

Tamara geeft toe : “Door die heisa rond corona hebben we even afgewacht. De schrik zat er bij ons van in het begin stevig in. Nu blijkt dat we nog een lange tijd met “het nieuwe normaal” moeten leren leven besloten we om toch onze woning te verlaten om een “coronaproof optreden te doen.” We zaten allebei met wat stress. Het was inderdaad geleden van maart jl. dat we nog op een podium stonden. Toen we naar Merkem reden, moest Tom zelfs terug aan zijn teksten denken”, lacht Tamara, die tijdens de babbel met Paul Bruna zei dat de ene dochter geneeskunde studeert en dat de andere dochter voor het beroep van kapster kiest. “Het weerzien met de collega’s, de fans en publiek was emotioneel. Het voelde zo goed aan om terug onder de mensen te komen en onze muziek te mogen brengen. Ook de berichtjes die we daarna mochten ontvangen deden zoveel deugd. Het publiek was blij van ons terug te zien en dat was wederzijds. Wij hebben maandenlang onze fans gemist. Dat we na onze babbel en twee liedjes geen knuffel mochten geven aan de fans is en blijft heel vervelend. Na ons optreden konden we enkel even zwaaien en dat was het. Maar we zijn tevreden met de aanpak van FamilyRadio en De Kippe, die op een veilige manier deze opnames deden waardoor we toch nog eens ‘uit ons kot’ durfden komen. Alvast een dikke pluim aan de organisatie”, besluit Tamara, die samen met Tom al uitkijkt naar hét moment dat ze opnieuw samen op een podium mogen staan. (PADI)

Tamara :
Tamara : “We moesten ons een beetje voorbereiden. Tom moest zelfs zijn teksten terug even instuderen.”© PADI/Daniël

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.