Taart en chocolade voor jarige Wendy Van Wanten

Chocolatier Olivier Willems verrast Wendy met een lekker stuk chocolade, speciaal gemaakt voor haar 60ste verjaardag. © Jeffrey Roos
Redactie KW

Wendy Van Wanten vierde donderdag haar zestigste verjaardag. Vrijdag werd ze in Brasserie Albert in het Thermae Palace Hotel in Oostende getrakteerd op taart.

Wendy werd geboren op 6 februari 1960 als Iris Vandenkerckhove. Ze groeide op in de Torhoutsesteenweg. Haar vader was politieagent. In 1986 won ze de Baccarabeker als Iris in het team van Johan Verminnen met het nummer If I Could Only. In 1990 werd Wendy Van Wanten het leven ingeroepen. Ze werd vooral bekend dankzij het programma De PinUp Club. De jaren die volgden, reeg ze de successen aan elkaar.

Wendy droomde van kleinsaf aan van een zangcarrière. “Ik heb alles te danken aan Oostende. Ik ben hier geboren, de zee is mijn klankbord. Ik heb hier nog steeds veel vrienden die mij op handen dragen. Ik ben hen zo dankbaar. Zij appreciëren wat ik doe en ik kan altijd bij hen terecht. Ik mag echt wel zeggen dat ik vrienden voor het leven heb in Oostende”, vertelt Wendy.

Wendy werd ook getrakteerd op een lekkere taart.
Wendy werd ook getrakteerd op een lekkere taart.© Jeffrey Roos

In het Thermae Palace Hotel in Oostende werd ze door haar goede vriend Niko Geldhof verrast op een lekkere taart. Daarnaast kwam de bekende Oostendse chocolatier Olivier Willems op de proppen met een lekker stuk chocolade, speciaal gemaakt voor haar verjaardag.

Op zaterdag 29 februari staat Wendy Van wanten op de planken in het Kursaal met een groot verjaardagsconcert. Wendy staat er samen op het podium met haar vrienden Luc Steeno, Jo Vally, Steve Tielens, Jan Wuytens en René Froger. (JRO)

Kaarten voor ‘De vrienden van Wendy’, op 29 februari 2020 in het Kursaal Oostende, kosten 38, 48 of 58 euro. Info: www.concertenaanzee.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier