‘t Oud Kanthuys aan het Brugse Minnewaterpark wordt ‘Ribs and More’

“We willen iets helemaal anders bieden dan de andere restaurants in de omgeving.”

Op de foto zien we vooraan zaakvoerster Tikan Ho met achter haar van links naar rechts de medewerkers Lamo Ibisevic, Ahmed Chatine, Antoon Van Der Mast en Fabian Rosseel. © PDV

Zaakvoerster Tikan Ho, met Vietnamese roots, wil af van het imago van toeristenrestaurant en kiest dan ook voor een minder traditionele menukaart in haar zaak .

“We willen iets helemaal anders bieden dan de andere restaurants in de omgeving. De ribbetjes zijn alleszins belangrijk op onze kaart, we hebben die zowel in ‘natuur’, pikante als zoete versie“, zegt Tikan Ho. “Daarnaast hebben we ook Belgische klassiekers zoals balletjes in tomatensaus en witloof in de oven met ham en kaas op de kaart staan.”

“Meer lokale mensen aantrekken”

Het interieur van de zaak werd grondig aangepakt. Een aantal rustieke elementen, zoals de eiken balken, werden behouden maar er werden ook hedendaagse, moderne elementen geïntegreerd. “Ook in onze vernieuwde binnentuin is het aangenaam toeven”, zegt de zaakvoerster. “Uiteraard blijven de toeristen meer dan welkom, we zijn immers gelegen op een toeristische toplocatie, maar met ons vernieuwd concept willen we ook meer lokale mensen aantrekken.” (PDV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.