‘t Kapelleke Fashion verhuist naar residentie De Beuk in Deerlijk

't Kapelleke Op de foto: Caroline Vanhecke, Silvie Vantomme, Nicole Vandenberghe, Ann Bultheel en Ilona Tytgat. © MVD
Redactie KW

‘t Kapelleke Fashion heeft de deuren geopend op de gelijkvloerse verdieping van de gloednieuwe residentie De Beuk in de Sint-Amandusstraat in het centrum van de gemeente. Het imposante gebouw met 27 appartementen moet klaar zijn tegen de vakantie.

Residentie De Beuk is een initiatief van Deerlijknaar Heinz Tanghe en projectontwikkelaar Steenoven uit Roeselare. Het complex wordt gerealiseerd op een terrein van 3.700 vierkante meter tussen Sol-Muna en de gemeenteschool De Beuk. De benedenverdieping is nu klaar en daar krijgt modezaak ‘t Kapelleke een onderkomen.

“Wij staan al ruim 70 jaar garant voor kwaliteitsvolle kledij voor dames tegen betaalbare prijzen. We zijn uitgegroeid tot een zaak met een sterke naam en reputatie die service hoog in het vaandel voert. Een verdere groei liet ons niet meer toe om op de vroegere locatie in de Kapel Ter Rustestraat te blijven. Na drie generaties is verhuizen een grote stap voor ons. We nemen onze intrek in een drie keer groter pand in de Sint-Amandusstraat. De nieuwe winkel de naam hebben we bewust behouden is vlot bereikbaar en we beschikken over een ruime privéparking.”

“Ons bekende aanbod van trendy tot klassiekere, vrouwelijke stijl blijven we aanbieden maar we kiezen tegelijk voor vernieuwing en mikken met nieuwe collecties op de jongere dame. Stijl, persoonlijke service en verhouding prijs-kwaliteit gaan bij ons nog altijd hand in hand.” (DRD)

‘t Kapelleke Fashion, Sint-Amandusstraat 10 in Deerlijk, www.tkapellekefashion.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.