‘t Is straks weer kermis in Meulebeke

© (Foto LB)
© (Foto LB)
Redactie KW

Tijdens de gemeenteraadszitting van woensdag 9 juni werd het licht op groen gezet om opnieuw kermis te vieren in de Berengemeente, dit onder strikte voorwaarden.

Door de coronacrisis kon er in 2020 slechts 1 kermis doorgaan, in september, in Meulebeke. Het Ministrieel Besluit van 20 oktober 2020 stelde opnieuw een einde aan alle openbare kermissen. In het Overlegcomité van 11 mei 2021 werden er terug versoepelingen aangekondigd, één daarvan was het opnieuw inrichten van kermissen vanaf 9 juni 2021.

Op vraag van Johnny Wastijn, in naam van alle foorkramers, om de kermis van eind mei te mogen verplaatsen naar het derde weekend van juni, werd nu met algemeenheid van stemmen het licht op groen gezet om op 18, 19, 20 en 21 juni kermis te vieren. Alle kermisattracties zullen zoals verleden jaar in september opgesteld staan op de Markt. Verder zal er gezorgd worden voor één centrale toegang en wordt het aantal aanwezigen beperkt tot 400 en is het dragen van een mondmasker verplicht. (LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten