‘t Boldershof ideale plek voor Rode Duivels-fans

Ricky en Sonja hebben zich, wellicht om eens te oefenen, alvast helemaal uitgedost in zwart-geel-rood. (foto WK)
Ricky en Sonja hebben zich, wellicht om eens te oefenen, alvast helemaal uitgedost in zwart-geel-rood. (foto WK)
Redactie KW

Ook in ‘t Boldershof neemt de EK-koorts toe. Uitbaters Ricky de Kezel en Sonja Vidyamatee kijken alvast uit naar de eerste wedstrijd van de Belgen tegen Rusland. “We voorzien frietjes, frikandellen en… voor iedereen een shotje wodka.”

Klanten van estaminet ‘t Boldershof in Zuienkerke zullen straks niets van het EK moeten missen. Zowel binnen in het café als buiten op het terras staat het televisiescherm al klaar.

Shotje wodka

“Mijn pronostiek voor zaterdag tegen Rusland? 1-0 voor de Belgen, Lukaku in de 89ste minuut”, grijnst Ricky. Samen met partner Sonja wil hij zijn café de volgende weken helemaal omtoveren in een EK-dorpje. “Vlaggetjes hangen er al, maar er komt nog heel wat decoratie bij. Ik verwacht dan ook veel van het EK. Onze Rode Duivels moeten minstens naar de halve finale ”, klinkt het.

Om de supporters helemaal in de sfeer te brengen, zullen Ricky en Sonja voor aangepaste hapjes en drankjes zorgen naargelang de tegenstander. “Voor zaterdag, als de Belgen tegen Rusland spelen, voorzien we frietjes, frikandellen en… voor iedereen een shotje wodka. Spelen we tegen Denemarken, dan zetten we de Carlsberg in promotie. Alleen voor de match tegen Finland op 21 juni hebben we nog geen idee wat we gaan doen. Ik ken Finland niet zo goed”, glimlacht Ricky. (WK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.