SX maakt affiche van Trax compleet in Roeselare

Op zaterdag 31 augustus staat SX als headliner op Trax. © (foto Tom Vanderghinste)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

SX is de tweede headliner voor het gratis Trax Festival in Roeselare. Het festival vindt op zaterdag 31 augustus plaats.

SX is de laatste naam op de affiche van Trax Festival in Roeselare. De groep mocht in april ook al mee de nieuwe concertzaal van Trax openen. Het is voor de band uit Kortrijk een van de laatste festivals van het seizoen, eerder stonden ze ook al onder andere op Cactus Festival, Lokerse Feesten en Dranouter.

De band rond Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet bestaat tien jaar, de bekendste hits zijn ‘Black Video’, ‘Gold’ en ‘Shimona’.

Vorige week werd Ertebrekers als eerste headliner aangekondigd. Verder op de affiche hebben De Piepkes voor de kinderen. Zij brengen om 16.45 uur de leukste Nederlandstalige liedjes op kindermaat. We herkennen bij hen onder andere Frederik Sioen en Roland Van Campenhout, niet van de minste!

Het lokaal rappersgeweld van NTREK opent het hoofdpodium, meteen een eerste topper. Daarna is het de beurt aan Sons, winnaars van De Nieuwe Lichting. Afsluiten doen we onder de luifel met Discobaar A Moeder.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier