Extreme omstandigheden vragen om extreme maatregelen, klinkt het bij de fusieclub. "Na de aankondigingen van de federale overheid grijpt ook Team Essevee in. Het operationele, financiële en commerciële departement van SV Zulte Waregem sluiten de deuren tot en met vrijdag 3 april. Ook de Essevee Academie en Bistro Berto gaan dicht. Lopende zaken worden vanaf maandag 6 april weer opgevolgd."

De fanshop blijft gesloten en de club is de komende weken ook niet telefonisch bereikbaar. Het evenementenkantoor Ballroom schrapt alle evenementen. "We roepen iedereen op om gewoon thuis te blijven. Be safe and flatten the curve!"

Wie normaal de wedstrijd tegen Standard van afgelopen zondag normaal zou bijwonen, kan op een compensatie rekenen, valt te horen. "Die zou voor een bijna vol huis worden afgewerkt. Wie een abonnement heeft, kan rekenen op een gepaste vergoeding van zodra we de omvang en gevolgen van de huidige situatie kunnen inschatten. Dit geldt ook voor businesspartners met een seizoensformule. Wie een los ticket kocht, kan contact opnemen via ticketing@essevee.be. Vermeld je naam, het aantal tickets, het totale bedrag en je rekeningnummer. Dat kan tot en met dinsdag 31 maart. Ook voor businessklanten met losse tickets is er een terugbetaling."

Spelers vijf dagen vrij

Alle teams van de Essevee Academie staan op non-actief. "De trainingen, wedstrijden en andere activiteiten worden tot en met dinsdag 31 maart geannuleerd." Ook het wandelvoetbalteam Essevee Old Stars en het homeless team Essevee Younited staken voorlopig alle activiteiten."

De A-kern treft dan weer een pak voorzorgsmaatregelen. "Dit weekend volgen de spelers een individueel loopprogramma en de trainingen van volgende week worden in kleinere groepen afgewerkt. Van 19 tot 23 maart zijn alle spelers vrij. Ze krijgen ook een uitgebreide briefing over hoe ze preventief met het coronavirus kunnen omgaan. De focus ligt op desinfectie en het vermijden van drukke plaatsen. We raden onze spelers ook af om naar het buitenland te reizen."

Extreme omstandigheden vragen om extreme maatregelen, klinkt het bij de fusieclub. "Na de aankondigingen van de federale overheid grijpt ook Team Essevee in. Het operationele, financiële en commerciële departement van SV Zulte Waregem sluiten de deuren tot en met vrijdag 3 april. Ook de Essevee Academie en Bistro Berto gaan dicht. Lopende zaken worden vanaf maandag 6 april weer opgevolgd."De fanshop blijft gesloten en de club is de komende weken ook niet telefonisch bereikbaar. Het evenementenkantoor Ballroom schrapt alle evenementen. "We roepen iedereen op om gewoon thuis te blijven. Be safe and flatten the curve!"Wie normaal de wedstrijd tegen Standard van afgelopen zondag normaal zou bijwonen, kan op een compensatie rekenen, valt te horen. "Die zou voor een bijna vol huis worden afgewerkt. Wie een abonnement heeft, kan rekenen op een gepaste vergoeding van zodra we de omvang en gevolgen van de huidige situatie kunnen inschatten. Dit geldt ook voor businesspartners met een seizoensformule. Wie een los ticket kocht, kan contact opnemen via ticketing@essevee.be. Vermeld je naam, het aantal tickets, het totale bedrag en je rekeningnummer. Dat kan tot en met dinsdag 31 maart. Ook voor businessklanten met losse tickets is er een terugbetaling."Alle teams van de Essevee Academie staan op non-actief. "De trainingen, wedstrijden en andere activiteiten worden tot en met dinsdag 31 maart geannuleerd." Ook het wandelvoetbalteam Essevee Old Stars en het homeless team Essevee Younited staken voorlopig alle activiteiten."De A-kern treft dan weer een pak voorzorgsmaatregelen. "Dit weekend volgen de spelers een individueel loopprogramma en de trainingen van volgende week worden in kleinere groepen afgewerkt. Van 19 tot 23 maart zijn alle spelers vrij. Ze krijgen ook een uitgebreide briefing over hoe ze preventief met het coronavirus kunnen omgaan. De focus ligt op desinfectie en het vermijden van drukke plaatsen. We raden onze spelers ook af om naar het buitenland te reizen."