De Wingsurfers werden ontwikkeld bij Naish Hawaii en zitten al een paar jaar in de pipeline. De zomer staat voor de deur en de Naish wingsurfer wordt aanzien als dé nieuwe watersporthype van 2019.

Wingsurfen doe je met een ultralichte vleugel, met grijpbanden die makkelijk onder controle te houden is in beide handen. De bedoeling is om vanop een surfplank de Wingsurfer in die positie te houden dat hij voldoende wind vangt om mee vooruit te varen. Door hem naar voor of naar achter te bewegen kan je, in combinatie met het nodige voetenwerk, naar de wind toe of van de wind weg varen. De uiteindelijke bedoeling is van er mee op een foilboard te kunnen varen.

(DM)

De Wingsurfers werden ontwikkeld bij Naish Hawaii en zitten al een paar jaar in de pipeline. De zomer staat voor de deur en de Naish wingsurfer wordt aanzien als dé nieuwe watersporthype van 2019.Wingsurfen doe je met een ultralichte vleugel, met grijpbanden die makkelijk onder controle te houden is in beide handen. De bedoeling is om vanop een surfplank de Wingsurfer in die positie te houden dat hij voldoende wind vangt om mee vooruit te varen. Door hem naar voor of naar achter te bewegen kan je, in combinatie met het nodige voetenwerk, naar de wind toe of van de wind weg varen. De uiteindelijke bedoeling is van er mee op een foilboard te kunnen varen.(DM)