Supportersactie KV Oostende levert 540 tickets op voor kansarmen

© TVA
Redactie KW

Na een oproep van de supportersfederatie van KV Oostende, de vzw Kustboys, werden 540 tickets ingezameld voor kansarmen. Zij kunnen aansaande zondagavond gratis de wedstrijd tegen competitieleider Union meevolgen.

In de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen startte KV Oostende met een zogenaamde ‘Vroege Veugel’-actie, waarbij supporters konden profiteren van enkele voordelen bij het verlengen of aangaan van een abonnement.

Eén van de voordelen dit jaar was dat seizoenkaarthouders vijftien gratis tickets kregen toegestopt. Een actie die op vragen botste bij de vaste fans van KVO: een abonnee heeft uiteraard al een ticket, terwijl je met een voucher niet altijd naast een abonnee in de tribune kan zitten. “Daarom zochten we naar iets wat we extra konden doen met die vouchers”, zegt koepelvoorzitter Peter Van Nuffel.

Spetterende ondersteuning

Gesteund door het Fonds Danick Minne riep de vzw op om de vouchers te schenken aan Oostendse kansarme gezinnen. Het resultaat: 540 tickets worden zondag verdeeld. “We danken werkelijk iedereen die een schenking deed”, is Van Nuffel nu tevreden.

“Zaakvoerder Yves Viérin van de firma RHK schonk bijvoorbeeld honderd vouchers en we kregen mooie steun van Senior Sales bij KVO Danick Minne, en clubmedewerkers Diego Rosseel en Bram Keirsebilck. Laat ons er nu samen voor zorgen dat we een spetterende ondersteuning geven aan ons team en zo de 3 punten thuishouden tegen Union.”

(TVA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.