Ook op de sites van het AZ Delta Torhout, AZ Veurne, AZ Lukas Brugge, AZ Groeninge Kortrijk, het Jan Yperman Ziekenhuis Ieper en het woonzorgcentrum De Meers Waregem hangen gelijkaardige spandoeken. Met 24 spandoeken overal te lande willen de fanatieke blauw-zwartsupporters het zorgpersoneel een hart onder de riem steken.

Een van de initiatiefnemers wenst enkel anoniem een korte reactie te geven bij dit hartverwarmende initiatief: "Het spandoek spreekt voor zich, meer uitleg hoeft daar niet bij. Niet wij willen in de belangstelling staan, het zijn de mensen van de zorg die nu alle aandacht verdienen."

(CB)

Ook op de sites van het AZ Delta Torhout, AZ Veurne, AZ Lukas Brugge, AZ Groeninge Kortrijk, het Jan Yperman Ziekenhuis Ieper en het woonzorgcentrum De Meers Waregem hangen gelijkaardige spandoeken. Met 24 spandoeken overal te lande willen de fanatieke blauw-zwartsupporters het zorgpersoneel een hart onder de riem steken.Een van de initiatiefnemers wenst enkel anoniem een korte reactie te geven bij dit hartverwarmende initiatief: "Het spandoek spreekt voor zich, meer uitleg hoeft daar niet bij. Niet wij willen in de belangstelling staan, het zijn de mensen van de zorg die nu alle aandacht verdienen."(CB)