Summerlake komt volgend jaar terug in Sint-Eloois-Winkel

Mathias Demeyere, Bart Vansteenkiste, David Vanderstede en Jan Vervaecke komen terug met Summerlake. © ©Jan STRAGIER
Redactie KW

Als u geplaagd wordt door een jaarlijks terugkomende vlaag van verveling (iets als vakantie bijvoorbeeld, ik noem het eerste dat bij me opkomt) en u heeft géén idee om daarvan af te geraken, dan is Summerlake 2020 de remedie !

Tijdens de voorbije zomervakantie pakten drie voetbalvrienden in De Meerhoek, Zuidhoekstraat 22 in Sint-Eloois-Winkel met een geslaagde pop-up zomerbar uit, een idee dat gerijpt was toen ze samen een winterbar hadden bezocht. In 2020 willen ze met hun tweede editie een maand lang (van 16 juli tot en met 16 augustus) nog beter doen en naast drank ook eten aanbieden met bediening aan tafel ! Uniek voor een pop-up bar.

“We openen tijdens de week vanaf 14 uur en in het weekend vanaf 11 uur voor een lunch. Verse pannenkoeken, wafels en ijscoupes, tapas, brasseriemogelijkheden staan op de uitgebreide zomerse menukaart.

Voor de hele familie

En natuurlijk kan er elke dag gereserveerd worden voor een gezellig avondlijk diner. Daarvoor deden we een beroep op Jan Vervaecke van Flying Horeca Services uit Deerlijk, die uitstekende referenties kan voorleggen van tophorecazaken uit de streek”, vertellen de drie vrienden-organisatoren met een aanstekelijk enthousiasme.

“We mikken op de hele familie, die kan komen genieten van deze toplocatie in een overweldigend decor midden in de natuur. Uitgebreide speelfaciliteiten voor de kinderen moeten ervoor zorgen dat iedereen een superervaring rijker is bij een bezoek aan Summerlake!

Thema-zondagen

Er komen eveneens opnieuw thema-zondagen zoals de family-lunchdays aangevuld met thema-avonden tijdens de week, waarbij een bepaald onderdeel van de menukaart dan voordelig wordt aangeboden.

Wát die thema-avonden zullen zijn, dát houden we liever nog wat top-secret”, voegen David Van der Stede, Bart Vansteenkiste en Matthias Demeyere er nog geheimzinnig aan toe.

“Dat kan allemaal onder één dak, zodat zelfs wat minder goed weer geen spelbreker kan zijn. En vanzelfsprekend is er, net als de voorbije editie, op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag weer een leuke afsluiter van de avond met een swingende DJ en dito dansgelegenheid.” (EDH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier