Suikersalonaward voor Izegems Schoonheidsinstituut MaRo

Romina van beautysalon MaRo met de Suikersalonaward. © foto Frank
Redactie KW

Schoonheidsinstituut MaRo uit de Roeselaarsestraat is een award rijker. De zaak van Romina Masscho kreeg begin oktober de 100 procent Suikersalonaward uit handen van de mensen van Dré Cosmetics uit Westerlo. Romina kiest bij ontharing resoluut voor suiker en dat leverde haar de award op.

Romina Masscho startte zes jaar geleden haar eigen schoonheidssalon. Het salon huist intussen in de Roeselaarsestraat 20. Ze biedt er tal van behandelingen aan. Je kan bij MaRo onder meer terecht voor make-up, hand-, gelaats- en voetverzorging en ontharing. “Het is net voor die ontharing dat wij nu een award in ontvangst mogen nemen”, glundert Romina Masscho van MaRo. “In februari 2018 kozen we resoluut voor suikerontharing, wat dus betekent dat wij hier geen hars of wax gebruiken. Een hele bewuste keuze waar ik op vandaag nog altijd ten volle achter sta. Van onze klanten krijgen wij enkel positieve reacties.”

“Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met producten die volledig natuurlijk zijn en dat vinden wij toch wel belangrijk. Daarnaast heeft het ook een pak voordelen voor onze klanten”, legt Romina uit. “Suikerontharing zorgt ervoor dat klanten minder pijn ervaren bij het eigenlijke ontharen, ze hebben minder last van ingegroeide haartjes en er is ook veel minder kans op irritatie of allergie. De huid wordt na een behandeling zijdezacht, dus dat is nog een meevaller. Bij een langdurige behandeling worden de haartjes ook een pak zachter en lichter van kleur. Ze komen wel terug, maar in veel mindere mate dan voorheen. De keuze voor suiker was dan ook snel gemaakt, want het komt onze klanten echt ten goede.”

Enige in de regio

Romina werkt bij MaRo met producten van Dré Cosmetics uit Westerlo. Het bedrijf, met Hilde Laenen als zaakvoerder, is verdeler van het Poolse suikermerk Royx Pro. “Wij kiezen voor deze producten omdat ze van een uitstekende kwaliteit zijn en we willen onze klanten enkel het beste geven”, weet Romina. Dré Cosmetics reikt al drie jaar op rij de Suikersalonawards uit en dit jaar viel de eer onder meer te beurt aan MaRo.

“Ik ben natuurlijk erg fier dat wij met deze award gingen lopen. Er zijn op vandaag ongeveer 200 schoonheidssalons in België die resoluut voor de producten van Royx Pro kiezen. Als instituut moest ik mij voorstellen en een motivatie schrijven waarom ik deze award zou mogen krijgen. Uiteindelijk kozen de mensen van Dré Cosmetics een aantal salons uit die de Suikersalonaward kregen. MaRo is de enige uit de regio. Ik ben er heel blij mee.”

De trofee kreeg een prominente plaats in de etalage van MaRo. “Ik wilde de award een mooie plaats geven, want ik ben er erg trots op. Het is een erkenning voor het werk en het is natuurlijk altijd plezant om iets te winnen. Wie graag meer info heeft over suikerontharing of het eens wil proberen, is bij ons aan het goede adres.” (MVI)

Info: www.maro-izegem.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier