Na twee dagen intens repeteren onder leiding van dirigent Eric Vandekerckhove en gastdirigenten Pieter Bernaert en Koen Dewulf, voerden de muzikanten een jubileumconcert uit in oc Ingelram. Nadien alleen maar blije gezichten en een tevreden voorzitter Werner Verheecke.

"De muziekkorpsen van Keiem, Beerst, Vladslo, Woumen, Zarren, Merkem en Klerken stuurden een mooie afvaardiging", zegt Verheecke. "We mochten zelfs muzikanten uit Lichtervelde, Bredene, Dudzele, en een paar enkelingen van andere korpsen verwelkomen. Uiteraard waren onze eigen muzikanten ook present. We waren wel een beetje ontgoocheld over de minimale medewerking van een paar andere omliggende, uitgenodigde korpsen."

"Deze play-in heeft nogmaals aangetoond dat vele muzikanten vragende partij zijn om te kunnen meespelen in een grotere groep. Heel wat deelnemers vroegen ons om het project, indien mogelijk, jaarlijks te herhalen. We doen meteen een oproep aan de voorzitters van de naburige muziekkorpsen om daar eens over na te denken", besluit Werner Verheecke.

(KLD)

Na twee dagen intens repeteren onder leiding van dirigent Eric Vandekerckhove en gastdirigenten Pieter Bernaert en Koen Dewulf, voerden de muzikanten een jubileumconcert uit in oc Ingelram. Nadien alleen maar blije gezichten en een tevreden voorzitter Werner Verheecke. "De muziekkorpsen van Keiem, Beerst, Vladslo, Woumen, Zarren, Merkem en Klerken stuurden een mooie afvaardiging", zegt Verheecke. "We mochten zelfs muzikanten uit Lichtervelde, Bredene, Dudzele, en een paar enkelingen van andere korpsen verwelkomen. Uiteraard waren onze eigen muzikanten ook present. We waren wel een beetje ontgoocheld over de minimale medewerking van een paar andere omliggende, uitgenodigde korpsen." "Deze play-in heeft nogmaals aangetoond dat vele muzikanten vragende partij zijn om te kunnen meespelen in een grotere groep. Heel wat deelnemers vroegen ons om het project, indien mogelijk, jaarlijks te herhalen. We doen meteen een oproep aan de voorzitters van de naburige muziekkorpsen om daar eens over na te denken", besluit Werner Verheecke. (KLD)