Studio Kontrabas in Ingelmunster haalt 29.782 euro op voor vier goede doelen

De zes presentatoren, trots op het behaalde eindresultaat. © FODI
Redactie KW

Zondagavond viel het doek over 72 uren livemuziek op het Marktplein in Ingelmunster.

Studio Kontrabas alias Kevin Samyn, Ward en broer Bram Tyberghien, Pieter-Jan Batsleer – bijgestaan door Michaël Verhaeghe en Jonas Van Hastel – overleefden vier dagen lang op soep en deden allerlei acties op het Marktplein om geld in te zamelen.

Vrijdagavond had er een City Run plaats, inclusief lopen door de gebouwen.
Vrijdagavond had er een City Run plaats, inclusief lopen door de gebouwen.© FODI

Daarnaast werkten ook heel wat individuele personen en verenigingen een project uit om geld bijeen te sprokkelen voor de vier goede doelen, namelijk het Kinderkankerfonds, Huntington Liga, Te Gek!? en Den Achtkanter.

Ere-burgemeester Jean-Pierre De Clercq mocht een cheque van 3.695 euro afgeven. Een groot bedrag. (Foto FODI)
Ere-burgemeester Jean-Pierre De Clercq mocht een cheque van 3.695 euro afgeven. Een groot bedrag. (Foto FODI)© FODI

Grote bedragen kwamen van Hein Denturck die in één jaar met Portret For Live 5.535 euro bijeen tekende. Ook Barbara Barrezeele eindigde met haar project in de brasserie op 5.250 euro. Ereburgemeester Jean-Pierre De Clercq liet zich sponsoren voor het goede doel en mocht 3.695 euro afgeven aan de initiatiefnemers. Burgemeester Kurt Windels liet een barbecue voor acht personen – met alles erop en eraan – veilen voor 449 euro. De burgemeester mocht het eindtotaal kenbaar maken : 29.782 euro! Studio Kontrabas 2016 is daarmee nog niet voorbij, want Ward, Bram, Pieter-Jan en Kevin beloofden dat ze bij 25.000 euro elk een Studio Kontrabas-tattoo op hun lichaam zouden laten tatoeëren.

(PADI – foto’s FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier